Våren 2020

Varmt välkomna till en fin vår på Yogakällan.

I våra yogaklasser kan även du som aldrig yogat förut hoppa in närsomhelst under terminen.

Vi har yogaklasser måndagar, onsdagar o torsdagar hela terminen. För övrigt har vi ibland kortare kurser,se under fliken kurser, där lägger vi ut när det händer något "extra".

På Yogakällan kan du fördjupa dig i Ayurveda-en tusenårig holistisk hälsolära från Indien som betyder kunskap om livet. Här finns Ida Aldabak som är utbildad hälsokonsult på Ayurveda-akademin. Hon erbjuder ayurvediska behandlingar och hälsorådgivning. Se mer på: sesamida.wordpress.com eller kontakta Ida på 070-256 73 33. 

Lördag 15/2 kan du följa med oss på Vit Tantra till Stockholm. En hel dag i meditation!

19-22 juni kommer Womens circle till Sverige/Hälsingland! Fantastiska yogalärarna Shiv Charan Singh och Satya Kaur är huvudlärarna under dessa dagar. Ta vara på detta unika tillfälle att delta i ett fint space i en helande anda! För mer information kan du kontakta Malin 070-649 20 87.

I maj startar en Kundaliniyogalärarutbildning level 1 i Arbrå. En fin möjlighet till personlig utveckling, fördjupning och du blir internationellt certifierad kundaliniyogalärare.

Vi uppdaterar oss kontinuerligt på vår Facebooksida: yogakällan

Gå in o gilla den om du vill ha uppdateringar!

 

 

 

 

Yoga på jobbet

Är ni intresserad av att ha yoga på jobbet så kan vi komma till Er eller så är ni välkommen till oss. Vi kan ha morgonyoga, lunchyoga eller efterjobbet yoga.... utifrån era behov och önskemål.

Kontakta Malin eller Marie

Rubrik